Подпомага читалищата в България

Сдружение „Европа в движение” предоставя консултации и конкретнa практическа помощ , свързани с разработване, управление, мониторинг и оценка на проекти по Оперативните и хоризонталните програми за периода 2014-2020 г.

Сдружение Европа в Движение е неправителствена организация със седалище в София, учредена през 2010 г., която предлага услуги в областта на европейските структурни и инвестиционни фондове в България, като инструмент за изпълнение на стратегията “Европа 2020”, европейското законодателство, историята, институциите, политиките и програмите на ЕС за периода 2014-2020 г.

Екипът  се състои от професионалисти с над 20 годишен опит в сферата на европейските програми, информацията и комуникацията на политиките на ЕС и евент мениджмънта. Работи в мрежа с всички европейски информационни звена в страната, Европа Директно центровете, Европейските клубове НАБЕК, Младежки Екип Европа, Информационното бюро на Европейския парламент в България, десетки неправителствени организации в България и чужбина,  както и с European Union Experts www.euexperts.eu със седалище в Брюксел.

Консултациите в нашия офис на място са в следните области:

 

 1. Идентифициране на подходящи програми и конкурси за набиране на проектни предложения, с цел максимално точно ориентиране на бенефициентите към конкретна програма на ЕС, с цел финансиране на техните идеи.
 1. Разработване, управление, мониторинг и оценка на проекти по Оперативните и хоризонталните програми за периода 2014-2020 г.
 1. Проверка, редакция и допълване на вече изготвени проектни предложения от страна на потенциални бенефициенти по всички Оперативни и хоризонтални програми на ЕС за периода 2014-2020 г.
 1. Индивидуално изготвяне на бюджети по проектни предложения, по заявка от страна на бенефициенти.
 1. Намиране на подходящи партньорски организации – научни институти, МСП и др. от ЕС и страни, извън ЕС, с цел създаване на консорциуми за изпълнение и управление на европейски проекти.
 1. Подаване на жалби до Съда по правата на човека в Страсбург и проследяване на тяхното движение.
 1. Консултации и съвети при неспазване на европейското законодателство от страна на българската администрация и други органи и институции в Р България.
 1. Индивидуално кариерно консултиране за търсещи работа и стаж в европейските институции, органи и агенции.
 1. Включване в мейлинг лист за получаване на всички обяви за работа в областта на европейската интеграция, публичната администрация, проектния мениджмънт, правото, финансите, преводаческите услуги и др. в Европа.
 1. Преводи и легализация на документи от английски, немски, френски, испански, турски и сръбски езици.
 1. Предоставяне на индивидуални пакети на хартиен и електронен носител с примерни тестове за подготовка за конкурсите за асистенти и администратори, организирани от Европейската служба за подбор на персонал – ЕПСО.
 1. Предоставяне на информация за тръжни процедури, организирани от различните Генерални дирекции на Европейската комисия, както и от другите институции, органи и агенции на ЕС. Изготвяне на тръжна документация.
 1. Организиране на изложби и музикални ателиета на родни и световно известни таланти, в София, в страната и в чужбина, посветени на прествоящота Преседателство на България на Съвета на ЕС през 2018 г..

Всички услуги имат индивидуална цена, като консултациите на място в офиса са 50 лв. на час и се приспадат от договора, сключен между бенефициентите  и  сдружение Европа в движение”.

Индивидулното кариерно консултиране се извършва на място в офиса на ул.Алабин 33 – стая 432 и се заплаща както следва  – 30 лв. за половин час и 50 лв. за час в зависимост от въпросите, които е необходимо да се обсъдят с клиентите.

Електронни консултации по e-mail: europeonthemove@gmail.com се предоставят в рамките на пет работни дни за цялата страна – цена 50 лв, платими по банков път:

Европа в движение

ПИБ

IBAN: BG55FINV91501214836933

BIC: FINVBGSF

 

No Comments Yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>