Подпомага читалищата в България

ПАРТНЬОРИ

Нашето “мънистено” партньорство свързва сходни институции – работещи в областта на обучението за възрастни и културни центрове, от Югоизточна Европа. Страните – участнички са България, Румъния, Унгария, Хърватска (координиращ проекта партньор) и Чехия. Те имат връзки и подобия в етнографското наследство и в системата на ученето през целия живот чрез обучението за възрастни и общностни центрове. По време на проекта ние ще работим  като експертно интернационален екип. За постигане целите на проекта на национално ниво, ние ще осъществим тясно коопериране с нашите неформални партньори, специализирани институти и организации, музеи и др., които ще имат съветническа и консултантска роля.

BEADED JEUWELRY:home

Организациите – партньори:

 

България 

logo

 

Фондация за развитие “Читалища”

 

 

Румъния 

arteralogo

 

Artera Foundation

 

 

Унгария 

emblema

TEMI Fővárosi Művelődési Háza

 

 

Хърватска

  5

Narodno sveučilište Dubrava  (координиращ проекта партньор)

 

kokula_logo

 

Kokula art & craft shop, Dubrovnik

 

 

Чехия  

hodinah_logo

 

 Hodina H, o.s.

 

Проектът се осъществява в България от Фондация за развитие „Читалища” с финансовата подкрепа на Програма Леонардо Партньорства на Европейската комисия. 
Информацията и мненията, публикувани в тази интернет страница не отразяват задължително официалните становища на Европейската комисия и Комисията не е отговорна за което и да е възможно тяхно използване.

No Comments Yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *